TopWeb2.0

Friday, December 15, 2006

CrossLoop sau cum sa lucrezi acasa la calculatorul de la birou

Crossloop este un soft care iti permite sa accesezi un alt computer conectat la internet, indiferent de locatia acestuia. Poti sa vizualizezi ecranul calculatorului, sa controlezi mouse-ul si tastatura, sa utilizezi orice aplicatie sau software instalat ca si cum te-ai afla in fata lui.


Thursday, December 14, 2006

Page2RSS - Monitorizeaza site-uri fara feed RSS

Aplicatie web 2.0 pentru monitorizarea site-urilor web care nu publica un feed RSS. Poti utiliza feed reader-ul favorit pentru a fi informat despre update-uri la un site web.


Wednesday, December 13, 2006

BubblePLY - Comentarii in clipurile video

Cu BubblePLY poti adauga comentarii in videoclipurile favorite. Procedeul de editare a clipurilor video este simplu si se desfasoara online.
Un exemplu de clip video editat cu BubblePLY:


Sunday, December 10, 2006

Radar :: Postezi fotografii si filme de pe mobil


Prin intermediul acestei aplicatii web 2.0 poti intretine o conversatie in imagini cu prietenii tai. Poti trimite orice fotografie - sau film! - de pe telefonul mobil si va fi afisata instantaneu pe pagina ta la radar.net. Prietenii tai pot vizualiza imaginile si filmele pe un telefon mobil sau la un calculator si le puteti comenta impreuna.
Fiecare utilizator primeste o adresa la care poate trimite fotografiile ca mesaje ilustrate de pe telefonul mobil. Serviciul este gratuit.

Saturday, December 9, 2006

iBloks - mixezi imagini, filme si muzica

iBloks este o aplicatie web 2.0 asemanatoare muveeMix, dar cu unele facilitati suplimentare: posibilitatea de a modifica ordinea elementelor (imagini, filme) in prezentarea finala si de a selecta zonele importante dintr-o fotografie, de exemplu. Exista si posibilitatea de a crea clipuri 3D.
Spre deosebire de muveeMix, nu exista o colectie de melodii pentru fondul sonor.

Coke :: Reclama in stil Grand Theft Auto

La recentul summit web 2.0 de la San Francisco au fost prezentate o serie de clipuri video care au dominat internetul in ultimul an. Printre ele, clipul Coca-Cola in stil Grand Theft Auto.

Friday, December 8, 2006

Pixer.us - Modifici fotografiile online

Pixer.us este o aplicatie web 2.0 care iti permite sa modifici si sa editezi o fotografie online, folosind numai browser-ul web.

PureVolume :: Muzica online

Pe site-ul purevolume.com poti alcatui propriul tau PlayList care va fi salvat pe web astfel incat sa poti asculta melodiile favorite oricand doresti. In plus poti face upload sau download la melodiile favorite, poti descoperi utilizatori cu aceleasi preferinte muzicale, poti sa comentezi, sa citesti blog-uri sau sa trimiti mesaje private.


Thursday, December 7, 2006

ZoomClouds ::Tag-uri pentru blog sau website

Cu ZoomClouds poti afisa pe site-ul sau blog-ul tau o colectie de tag-uri (cuvinte cheie) ordonate in functie de frecventa aparitiei in text.
O optiune utila este posibilitatea de a exclude tag-urile irelevante (care, deci, etc) si de a adauga cuvinte pe care le consideri importante.

Wednesday, December 6, 2006

Flock :: browser-ul social

Flock este un browser web care faciliteaza utilizatorilor interactiunea online, schimbul de fisiere media, accesul la ultimele stiri si cautarea pe web.
O colectie impresionanta de extensii disponibile (dupa modelul FireFox)

Monday, December 4, 2006

ConceptShare :: Design 2.0

ConceptShare este o aplicatie web 2.0 care permite utilizatorilor sa administreze un spatiu de lucru interactiv unde pot prezenta clientilor si colaboratorilor realizarile grafice si pot primi feedback sau sugestii referitoare la evolutia unui proiect.
Varianta gratuita ofera un spatiu de 5 Mb.
O prezentare video a aplicatiei (in limba engleza):

Saturday, December 2, 2006

muveeMix :: Mixezi imagini, filme si muzica

muveeMix este o aplicatie care iti permite sa mixezi online fotografii, secvente filmate si muzica, rezultatul fiind un "muvee" - un videoclip pe care il poti posta pe blogul sau site-ul tau. Dupa inregistrare poti mixa gratuit 10 "muvee".
Un exemplu de clip realizat cu muveeMix:

Friday, December 1, 2006

myemail :: Verifici orice cont de mail pe web


Pe myemail.com iti poti verifica un cont de email POP3/IMAP de la orice calculator conectat la internet. Serviciul este gratuit si nu necesita inregistrarea pe site.


Pando :: Pentru transferul fisierelor de mari dimensiuni

Pando este un soft P2P gratuit care usureaza transmiterea si receptionarea de fisiere de mari dimensiuni (pana la 1 Gb).

Ce poti face cu Pando?
  • poti sa cresti limita maxima a fisierelor atasate unui email pana la 1 Gb. Pando poate fi utilizat cu Yahoo Mail, Hotmail, Gmail, AOL, Outlook
  • poti descarca sau trimite fisiere video, poze sau prezentari de mari dimensiuni
  • poti transmite fisiere sau foldere de mari dimensiuni prin intermediul unui client IM